WHISKY ACRU

UN COCKTAIL UȘOR DE WHISKY
Ca ne ține departe de lunile calde de vară la rece vreme de toamnă, mă găsesc, ajungând la mai puțin de răcoritoare cocktail-uri de fructe și margarita, și mai mult pentru băuturi cald din interior. Și una dintre băuturile mele este un whisky acru.

Sigur, vă puteți bucura de acest cocktail simplu de whisky oricând – dar pentru mine, înghițiturile lente ale acelui gust dulce de tartă cu căldura whisky-ului sunt perfecte pentru toamnă. Deși super simplu de făcut (doar 3 ingrediente!), un whisky acru se simte întotdeauna ca un cocktail special.

Este o băutură mare pentru a servi oaspeții, de asemenea. Prietenii ne-au servit acest cocktail toamna trecută, înainte de a ne trata la niște pizza minunate de la noul lor cuptor de pizza în aer liber. Și din moment ce ne-am întors recent calendarul până în septembrie, nu pot să-mi scot acest cocktail frumos din minte!

Unele sours whisky includ albușuri de ou, dar am sărit peste asta și am rămas cu tradiționalul whisky bourbon sour – bourbon, suc de lămâie și sirop simplu, agitat și servit peste gheață. Nu există răsuciri unice aici, doar un clasic simplu, atemporal!

CE VEȚI AVEA NEVOIE
Aveți nevoie de doar 3 ingrediente plus gheață și garnituri opționale pentru a face acest whisky ușor acru!

Bourbon whisky – aceasta este steaua cocktail-ului, deci asigurați-vă că utilizați un bourbon bun.
Suc de lămâie – cu siguranță doriți suc de lămâie proaspăt stors, nu Tipul îmbuteliat!
Sirop simplu – puteți cumpăra acest lucru la magazin sau puteți face propriul dvs. Siropul de arțar este, de asemenea, frumos!
Gheață
Garniturile-garniturile sunt opționale, dar cireșele și feliile de portocale adaugă o notă plăcută.
CARE ESTE CEL MAI BUN WHISKY DE FOLOSIT?
Aceasta este o chestiune de preferință personală-puteți folosi absolut orice whisky pe care îl beți în mod normal în cocktail-ul dvs. Dar este de obicei făcut cu whisky bourbon (și uneori numit „bourbon acru”), în special un bourbon 80-dovada. Bourbon este o opțiune preferată, deoarece este ușor mai dulce decât alte whisky-uri, de obicei cu o notă de vanilie.

Indiferent de whisky-ul pe care îl alegeți, optați pentru cel puțin un lichior de gamă medie. Un whisky mai bun vă va oferi o băutură mai bună – veți gusta diferența!

CUM SA FACI UN WHISKY ACRU
Este nevoie de doar câteva minute pentru a face un whisky acru!

Se agită. Agitați whisky-ul, sucul de lămâie și siropul simplu într-un agitator de cocktail cu cuburi de gheață pentru un minut întreg.
Servește. Strângeți băutura într-un pahar lowball. Serviți cu sau fără gheață și garnisiți după dorință.
ESTE SIGUR SĂ BEI WHISKY ACRU?
În mod tradițional, un whisky acru va avea un albus de ou crud amestecat pentru a da băuturii o textură mai mătăsoasă și un vârf spumos. Rețeta mea de whisky acru nu include un ou, motiv pentru care nu arată la fel de cremoasă ca un whisky tradițional acru. Dar este la fel de delicios și vă recomand să încercați! Nu se poate avea niciodată prea multe rețete de cocktail ușor de făcut acasă. Opțiuni de oameni, este vorba despre opțiuni.

SFATURI PENTRU SUCCES
Acest cocktail este atât de ușor încât nu există prea multe lucruri care pot merge prost – Dar iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont.

Suc proaspăt de lămâie numai! Asigurați-vă că stoarceți propriul suc de lămâie pentru acest cocktail. Sucul îmbuteliat nu vă va oferi aceeași aromă proaspătă.
Faceți-vă propriul sirop simplu. Siropul simplu se poate face prin fierberea unor părți egale de apă și zahăr până când zahărul se dizolvă complet. Este rapid și ușor de făcut; întotdeauna am ceva la îndemână în frigiderul nostru. Dar îl puteți cumpăra și la magazin.
Serviți imediat. Bourbon sours se bucură cel mai bine refrigerate, imediat după ce a fost agitat. Deci, se agită în sus, tulpina, și bucurați-vă!
SUGESTII DE SERVIRE
Puteți servi whisky-ul acru cu sau fără gheață, dar asigurați-vă că îl serviți super răcit. Prefer să o servesc pe a mea peste gheață, deoarece menține băutura în plus răcită și îmi place cum gheața diluează ușor whisky-ul.

Pentru o băutură mai elegantă, garnisită, adăugați un maraschino sau altă cireșă de cocktail și o felie de portocală.

POT FACE ASTA ÎN AVANS?
Acesta este un cocktail care trebuie servit imediat după ce este agitat, deci nu trebuie făcut în avans. Dar dacă doriți să serviți acest cocktail oaspeților, puteți întotdeauna să suciți lămâile înainte de timp și să păstrați sucul răcit în frigider. Acest lucru va accelera cocktail-ul după sosirea oaspeților dvs.!

MAI MULTE REȚETE DE COCKTAIL UȘOR:
Gin de căpșuni și Tonic
Margarita De Prosecco
Mojito De Rubarbă
Cocktail Paloma