TORT DE CAFEA CU ZMEURĂ DE RUBARBĂ

TORT UȘOR DE PRĂJIT CU RUBARBĂ + ZMEURĂ
Zmeura tocmai a început să se coacă în grădină, chiar la Tac. Întotdeauna mă pot aștepta ca patch-ul de zmeură să lovească în viteză mare chiar în jurul datei de 4 iulie.

Și la doar câțiva metri de zmeură sunt plantele de rubarbă.

Știi unde mă duc cu asta, nu?

Această rețetă de tort de cafea cu rubarbă de zmeură este o combinație frumoasă de zmeură dulce și rubarbă tartă, toate adunate într-un tort de cafea delicios de unt. O să-ți placă!

DE CE ÎMI PLACE ACEST TORT DE CAFEA
Atât de mulți oameni folosesc doar skilletele lor din fontă pentru gătit savuros. Dar îmi place să o folosesc pe a mea atât pentru cimbru, cât și pentru dulce. Și o tigaie funcționează perfect pentru acest frumos tort de cafea de vară!

Acest tort de cafea cu zmeură și rubarbă este super delicat și perfect umed cu cea mai frumoasă crumbă. Nu prea dulce, tortul stă frumos și înalt, împânzit cu buzunare tartă de rubarbă pe tot parcursul. Și presărate deasupra sunt zmeură roșie rubinie, natural dulce și oh-așa-drăguță.

Mai multe rețete dulci coapte într-o tigaie:

Maro Unt Ciocolata Chip Tigaie Cookie
Peach Streusel tort de cafea într – o tigaie
Tort de portocale de afine cu ciocolată albă
Zmeura și rubarba se completează atât de bine, zmeura dulce unde rubarba este tartă. Este un pic de un meci făcut în cer atunci când vine vorba de copt cu ei.

De asemenea. Topping firimituri. Oohhhhhhh, că frumos firimituri topping. Subțire și încrețită și sugary…it e „treaba mea”. Există doar atât de mult pentru a iubi despre această rețetă!

CE VEȚI AVEA NEVOIE
Acest tort de cafea cu zmeură de zmeură este făcut cu ingrediente de bază pentru coacere, făcându-l ușor să se coace pe un capriciu atunci când există rubarbă proaspătă disponibilă!

PENTRU TORTUL DE CAFEA CU RUBARBĂ
Făină pentru toate scopurile-făina de bază pentru toate scopurile funcționează bine în această rețetă.
Praf de copt-permite creșterea tortului de cafea.
Scorțișoară-adaugă o aromă confortabilă și caldă.
Sare – doar un vârf.
Untul nesărat-untul trebuie înmuiat, dar nu topit.
Zahăr-adaugă doar cantitatea potrivită de dulceață.
Ouă – o capsă de copt.
Lapte-laptele tău preferat de lapte.
Extracte de vanilie și migdale-acestea adaugă o aromă ușoară tortului de cafea-migdala este deosebit de minunată!
Rhubarb – îmi place să-l folosesc proaspăt din grădină, dar îl caut și la piața fermierilor și la magazinul alimentar.
Zmeură-recomand foarte mult fructe de padure proaspete pentru acest tort de cafea din tigaie, dar congelate vor funcționa într-un vârf.
PENTRU TOPPING-UL CU MIEZ
Făină-mai multă făină este folosită în topping.
Zahăr-zahărul ajută la reducerea ușoară și dulceața topping-ului.
Sare – doar un vârf de cuțit pentru topping firimituri prea.
Unt-este important să folosiți unt rece pentru topping. Păstrați-l în frigider până când sunteți gata să-l utilizați.
CUM SA FACI ZMEURA RUBARBĂ TORT DE CAFEA TIGAIE
Acest tort de cafea cu zmeură de zmeură se reunește în câțiva pași simpli. Dați-i o oră să se răcească și veți avea micul dejun sau desertul gata de plecare!

Preîncălziți cuptorul. Preîncălziți cuptorul la 375° F și ungeți tigaia din fontă cu unt.
Combinați ingredientele uscate. Bateti faina, praful de copt, scortisoara si sarea intr-un bol mediu.
Bateți ingredientele umede. Cream untul si zaharul pana cand sunt usoare si pufoase, apoi adaugam ouale si laptele. Bateți până la neted, apoi adăugați extractele de vanilie și migdale. S-ar putea arata un pic coagulat, dar asta e în regulă. Se amestecă ingredientele uscate până se combină.
Adăugați zmeura și rebarbora. Îndoiți ușor în rubarbă, apoi transferați în tigaie. Adăugați zmeura în partea de sus, apăsând ușor în jos.
Faceți topping-ul. Se amestecă împreună făina, zahărul și sarea, apoi se taie untul cu un tăietor sau o furculiță rigidă. Se presară peste aluatul de tort de cafea. Asigurați-vă că permiteți zmeurii să privească.
Coace. Coaceți timp de 50 de minute, până când tortul de cafea este umflat și așezat în centru și maro auriu. Se răcește cel puțin o oră înainte de tăiere și se bucură.
SFATURI PENTRU SUCCES
Pentru o prăjitură de cafea perfect delicată, umedă și dulce, țineți cont de aceste sfaturi.

Utilizați o tigaie de 10 inch. O tigaie mai mică se va revărsa și nu va funcționa pentru această rețetă.
Serviți cald. În timp ce puteți înnoi acest tort de cafea cu zmeură de rubarbă în orice moment, vă recomand foarte mult să vă scufundați când este încă puțin cald din cuptor. Va fi incredibil de tandru și irezistibil!
Utilizați unt rece. Este esențial ca untul utilizat în topping-ul cu miez să fie rece. În caz contrar, se va topi și topping-ul dvs. nu va avea bucăți de firimituri!
Utilizați alte fructe de padure. Nu aveți zmeură proaspătă la îndemână? Puteți face cu ușurință acest lucru cu căpșuni, afine sau alte fructe de padure prea!
SUGESTII DE SERVIRE
Tortul de cafea este una dintre scuzele mele preferate pentru a mânca tort pentru micul dejun. Asta e atunci când am bucura de obicei o felie mare de rubarbă tighel cafea tort, împreună cu ceașcă de dimineață de cafea. Tort de cafea, de asemenea, face un mare plus la brunch, și poate lucra chiar și ca desert!

În timp ce vă puteți bucura de acest lucru la temperatura camerei, îmi place să-l mănânc cald. Dacă nu este proaspăt din cuptor, îl puteți introduce cu ușurință în cuptorul cu microunde timp de câteva secunde.

CUM SE PĂSTREAZĂ RESTURILE
Turta de cafea rămasă de rubarbă va dura la temperatura camerei până la două zile. Puteți fie să acoperiți bine tigaia cu folie de plastic și folie, fie să o așezați într-un recipient etanș.

De asemenea, puteți păstra acest lucru în frigider timp de până la 4 zile.

POT ÎNGHEȚA TORTUL DE CAFEA CU RUBARBĂ?
Da, îți poți îngheța tortul de cafea cu rubarbă. Scoateți-l din tigaie și înfășurați-l bine în folie de plastic, urmată de un strat de folie de aluminiu. Puteți îngheța întregul tort sau piesele individuale. Înfășurat corespunzător, tortul dvs. de cafea va rămâne proaspăt timp de 2-3 luni.

Scoateți din congelator și așezați-l pe blat pentru a se dezgheța înainte de a vă bucura.