SCONES ÎNTREGI DE ZMEURĂ DE GRÂU

O REȚETĂ UȘOARĂ DE ZMEURĂ
Am fost cules zmeură ca un nebun din grădina noastră pentru ultima săptămână sau cam asa ceva – aproximativ o jumătate de galon pe zi. Și în timp ce acesta este un lucru extrem de delicios, este nevoie de ceva creativitate pentru a vă asigura că niciunul dintre aceste fructe de pădure nu este irosit. Asta e o mulțime de fructe de padure pentru a mânca!

Îmi place să încep ziua mea cu un castron mic de iaurt sau brânză de vaci, îngrămădite cu fructe de padure. Și, de obicei, puteți găsi un castron de zmeură pe blatul nostru de bucătărie, pentru ca toată lumea să mănânce de-a lungul zilei. Fetele noastre au făcut un lot de gem de congelator de zmeură în weekend și le place să adauge fructele de pădure la smoothie-uri. Și ceea ce nu putem consuma este ascuns în congelator pentru altă dată.

Cu mulți ani în urmă, toate acele fructe de pădure au dus la această rețetă pentru scones de zmeură. Deoarece boabele sunt atât de fragede și dăruitoare, mi-a luat o serie de încercări de a veni cu un aluat care nu a fost o mizerie neglijentă și care a fost copt cu o formă frumoasă.

Metoda finală de rețetă a rezultat dintr-un” moment aha ” în timp ce foloseam una dintre iubitele mele cupe de copt pentru a umple conservele de brioșă cu aluat. M-am entuziasmat de perspectiva de a scoate aluatul de scones de zmeură direct din vasul de amestecare, în loc să scot aluatul pe blat și apoi să-l tai în porții individuale.

Această metodă scoop a funcționat perfect!! (Iată lingura pe care o folosesc.)

Veți iubi absolut cât de ușor este să faceți aceste scones proaspete de zmeură!

Dacă ați fost vreodată intimidat de ideea de a face scones perfect în formă, da aceste scones picătură un try. Cu bucăți de zmeură în fiecare mușcătură, ele sunt tratamentul perfect de vară.

CE VEȚI AVEA NEVOIE
Există mai puțin de 10 ingrediente în aceste scones ușor de zmeură. Cele mai multe sunt capse cămară prea.

Făină-folosesc cantități egale de făină integrală de grâu și făină universală.
Praf de copt – permite biscuiților să se ridice și să se pufnească frumos.
Sare – doar un vârf.
Zahăr-pentru a le face suficient de dulci, fără a face prea mult.
Unt nesărat-veți dori rece, nu temperatura camerei, unt.
Zmeură-ce un mod frumos de a se bucura de toate aceste fructe de padure proaspete, dulce de vară!
Zară-este esențial să folosiți lapte de unt atunci când faceți scones, nu utilizați un înlocuitor.
Ou-veți folosi un ou plus un albus de ou suplimentar.
Zahăr brut – îmi plac granulele mari care creează o crustă exterioară crackly.
CUM SA FACI SCONES DE ZMEURA
Acestea ar putea fi cele mai ușoare biscuiți vreodată! Nu – ți face griji să faci biscuiți perfect formați atunci când lingura face toată munca.

Preîncălziți cuptorul. Preîncălziți cuptorul la 425° F și aliniați foaia de copt cu hârtie pergament.
Faceți aluatul de patiserie. Se amestecă toate ingredientele uscate. Tăiați untul cu un blender de patiserie. Îndoiți ușor în zmeură, apoi adăugați zară și ou. Se amestecă pentru a combina.
Fă biscuiții. Înveliți-vă mâinile cu făină și frământați ușor frământați aluatul, de doar 2 până la 3 ori. Cu o lingură mare, transferați scones în tigaie în 9 porții egale. Ungeți biscuiții cu albus de ou și presărați cu zahăr brut.
Coace. Coaceți până când biscuiții sunt maro auriu. Se lasă să se răcească și apoi se servește cald sau la temperatura camerei.
SFATURI PENTRU SUCCES
În timp ce aceste scones picătură sunt foarte ușor de a face, există câteva lucruri pentru a păstra în minte.

Comprimați aluatul când scoateți. Cel mai bine este să comprimați ușor aluatul în lingură, apăsând lingura pe interiorul bolului, astfel încât aluatul să fie compact.
Utilizați unt rece. Pentru textura ușoară, untul trebuie să se înmoaie și să se topească în cuptor – nu pe tejghea. Păstrați untul în frigider până când sunteți gata să-l utilizați.
Nu înlocuiți laptele de unt. Laptele de lapte este un ingredient cheie în scones și nu trebuie omis sau înlocuit.
Utilizați alte fructe de padure. Nu aveți zmeură proaspătă la îndemână? Puteți face, de asemenea, aceste scones picătură ușor cu afine sau mure!
SUGESTII DE SERVIRE
Îmi place să se bucure de aceste scones zmeura picătură cald cu o ceașcă de cafea. Ei fac un tratament special de dimineață și sunt perfecte pentru un mic dejun rapid-on-the-go. Copiii noștri iubesc aceste în dimineața ca un tratament special week-end și nimeni nu le-a refuzat vreodată în jos, la un brunch, fie!

Desigur, biscuiții nu sunt doar pentru micul dejun – sunt perfecți și pentru un desert simplu!

CUM SE PĂSTREAZĂ
Acestea sunt cu siguranță cele mai bune atunci când sunt consumate în aceeași zi. Dacă aveți resturi, depozitați-le într-un recipient etanș pe tejghea sau în frigider.

Și un truc minunat pentru a le mânca a doua zi? Pur și simplu preîncălziți o piatră de copt într-un cuptor de 300° F și apoi setați scones deja coapte pe piatră timp de 3 până la 5 minute. Scones va fi aproape ca proaspăt coapte!

POT ÎNGHEȚA ASTEA?
Da,vă puteți îngheța sconele de zmeură. Lăsați-le să se răcească complet, apoi înghețați pe o foaie de copt. După ce sunt solide, transferați-le într-o pungă de congelator și sigilați bine. De asemenea, poate doriți să le înfășurați individual în folie de plastic.

Doar trageți unul din congelator atunci când pofta lovește și lăsați-l să se dezghețe pe tejghea. Dacă doriți, introduceți-l în cuptorul cu microunde pentru a-l încălzi puțin. Sau folosiți metoda de piatră de copt despre care tocmai am vorbit în secțiunea anterioară „cum se păstrează”.