PROSECCO MARGARITAS {COCKTAIL CU LOT MARE}

PROSECCO MARGARITA
Nu este nimic ca o margarita crocantă și rece pentru a savura în timp ce vă bucurați de o masă mexicană. Atât dulce, cât și tartă, acest bevvy contrastează în cel mai frumos mod cu aromele și condimentele bucătăriei mexicane.

Dar pe cine păcălesc?

Îmi place o margarita chiar și fără o salată taco minunată sau carnitas-ul preferat al familiei mele!

Am creat această rețetă Prosecco Margarita în formă de cocktail mare, absolut perfectă pentru divertisment!

Măsurarea se face înainte de timp, deci tot ce trebuie să faceți este să împărțiți amestecul margarita între ochelari atunci când prietenii dvs. sosesc. Apoi, top-l cu bule refrigerate de Prosecco, și stai pe spate și bucurați-vă!

Până la sfârșitul lunii aprilie, Curtea noastră este de obicei punctată de culoare aici și acolo, cu bulbi plantați în toamnă înfloriți în forță. Dar în această primăvară a fost un foarte diferit (și destul de dificil!) un fel de an, cu un viscol plin în aprilie și temperaturi abia ajungând la 60 de grade până de curând.

Așa că am fost atât de fericit în acest weekend pentru a vedea în cele din urmă un patch de crocus care arată fețele lor frumoase mici!

Și în curând vom vedea aceste crocus galben delicios, strălucitor și strălucitor (această fotografie a fost făcută acum câțiva ani). Fetele și cu mine am plantat acești bulbi împreună cu câțiva ani în urmă și întotdeauna aștept cu nerăbdare să le văd în fiecare primăvară.

O RĂSUCIRE DISTRACTIVĂ PE MARGARITA TRADIȚIONALĂ
Pe măsură ce Cinco De Mayo se apropie în fiecare primăvară, nu mă pot abține să nu fiu prins în (mai multe) mâncăruri mexicane delicioase. Și cocktailul chintesențial al acestei sărbători mexicane, desigur.

Sunt ușor de convins, deoarece iubesc cel mai mult orice combină dulceața cu tarta. Dar eu sunt, de asemenea, un fan al că muscatura minunat mic care tequila oferă.

Acest lot mare margarita reteta este o poftă de mâncare distractiv pe reteta clasica margarita, cu un dram de bule.

O REȚETĂ MARE DE MARGARITA ESTE EXCELENTĂ PENTRU DIVERTISMENT
Acest lot mare Prosecco margaritas rețete este o mare segue băutură în vara care ne așteaptă, brațele deschise larg.

Dacă vă abțineți de la divertisment cu cocktail-uri din cauza măsurării și amestecării, atunci această rețetă este pentru dvs.

CUM SA FACI UN ULCIOR DE MARGARITA
Pur și simplu faceți un lot de sirop simplu (instrucțiuni super ușoare incluse în rețeta de mai jos).

Apoi măsurați și amestecați ingredientele margarita și puneți amestecul în frigider pentru a se răci. Chiar lângă o sticlă de Prosecco. Totul trebuie să fie Super răcit înainte de amestecarea băuturilor.

Feliați câteva limes și puneți-le și în frigider.

Sare jantele ochelarilor și pune-le deoparte.

Și apoi du-te Rochie de partid pe Înainte de oaspeții dvs. sosesc!

COCKTAIL-URILE PROSECCO AU FOST FĂCUTE PENTRU SĂRBĂTORI
Această rețetă margarita este crocantă și răcoritoare și coboară ușor și ușor. Adăugarea Prosecco Bulbuc este un bonus frumos, un ingredient pe care nu îl veți găsi într-o margarita tradițională.

Bulele sunt fericite și sărbătorind viața și atât de distractive. Vă rugăm să nu salvați sticle de șampanie pentru ocazii speciale suplimentare, așa cum am făcut-o odată.

Promite-mi că vei mai deschide câteva dopuri anul acesta și îți vei sărbători prietenii și familia, împreună cu prietenii și familia. (Tequila, complet opțională, dar foarte recomandată.)