PÂINE DE PIERSICI

PÂINE DE PIERSICI, O REȚETĂ UȘOARĂ DE PÂINE RAPIDĂ
Această perioadă a anului mă înnebunește, încercând să mă bucur de cantitățile masive de produse proaspete deosebit de minunate. Frumoasele fructe și legume – aș vrea să putem avea aceste alegeri pe tot parcursul anului!

Dacă v-ați întrebat vreodată ce să faceți cu piersicile, această rețetă ușoară de pâine rapidă este preferată. Am făcut-o de ani de zile și întotdeauna am primit un feedback excelent. Faceți această rețetă de pâine de piersici acum, în timp ce piersicile sunt la vârf de dulceață de vară!

Ingrediente
Pe lângă câteva piersici și o mână de nuci pecan, veți avea nevoie doar de câteva articole de coacere standard pentru a face această pâine rapidă de piersici!

făină universală
praf de copt
scorțișoară-am amplificat scorțișoara în această rețetă. Se împerechează frumos cu piersici!
sare kosher
ouă
zahăr
ulei vegetal
extract pur de vanilie
piersici proaspete – pentru cea mai bună pâine de piersici cu textura umedă, folosiți numai piersici coapte care sunt dulci și suculente!
prăjită, nuci pecan sărate-îmi place să folosesc aceste nuci pecan de la Trader Joe!
CUM SE FACE PÂINE DE PIERSICI
Aceasta este o rețetă ușoară care se reunește rapid. Iată cum se face:

Prep: Preîncălziți cuptorul la 325 ° F și pulverizați două tigăi de pâine – aceste tigăi de pâine de 8″ x 4″ cu capacitate de 3/4 lire sunt preferatele mele!
Bateti ingredientele uscate: amestecati faina, praful de copt, scortisoara si sarea.
Amestecați ingredientele umede: bateți ouăle și apoi amestecați zahărul, uleiul și vanilia.
Combinați wet & dry: adăugați ingrediente umede la ingredientele uscate, amestecând până la umezire. Aluatul va fi destul de gros.
Adăugați piersici și nuci: pliați piersicile și nucile pecan, apoi lingurați aluatul în tigăile pregătite. Adăugați câteva piersici tocate și nuci pecan în partea de sus a aluatului pentru un aspect frumos, dacă doriți.
Coaceți: coaceți timp de 1 oră. Apoi lăsați pâinea de piersici să se răcească în tigăi pe un suport de sârmă timp de 10 minute înainte de a le scoate din tigăi.
Această pâine de piersici este nemaipomenită cu mușcături de piersici delicate. Și nu veți crede cât de minunat miroase, încărcat cu scorțișoară caldă!

SFATURI ȘI VARIAȚII
Sfatul meu #1 pentru această pâine ușoară este să folosiți piersici coapte și dulci-cu cât este mai sănătos, cu atât mai bine! Știi genul … în care sucul îți curge pe braț în timp ce îi tai!

De-a lungul aceleiași linii cu utilizarea piersicilor Suculente, am adăugat o modalitate alternativă de a face această pâine de piersici atunci când piersicile dvs. nu sunt cele mai bune în sucuri. Deoarece pâinea nu are aceeași umiditate minunată dacă nu folosiți piersici suculente! Puteți găsi aceste instrucțiuni în cardul de rețetă.

Utilizați nuci pecan prăjite și sărate. Pecanele crude și / sau nesărate nu vă vor oferi același rezultat delicios!

Schimbă nucile. Nucile prăjite ar fi o alternativă excelentă!

Dacă nu sunteți un fan al nuci în produse de panificație, omiteți nucile. În timp ce de cele mai multe ori nu includ nuci în mare parte din coacerea mea, aceasta este o rețetă în care sunt fericit să le includ!

Această rețetă ar fi minunată cu câteva condimente calde. Ce zici de un vârf de nucșoară? Sau cardamom?

CUM SE CURATA PIERSICILE
Când piersicile sunt perfect coapte, de obicei se coajă foarte ușor. Tot ce trebuie să faceți este să obțineți un cuțit ascuțit sub piele și să începeți să-l trageți departe de carnea de piersici.

Dar când peelingul nu merge atât de bine, mă bazez pe metoda ușoară de albire pe care mama mi-a învățat-o când eram tânăr:

Înmuiați: puneți piersicile în apă clocotită timp de 10 până la 20 de secunde sau până când pielea începe să se despartă.
Rece: cu o lingură pliată, îndepărtați piersicile într-o baie de apă cu gheață pentru a le răci rapid și a le opri de la gătit.
Peel: folosiți un cuțit ascuțit pentru a îndepărta pielea – ar trebui să se desprindă foarte ușor. Dacă nu, întoarceți piersicile încăpățânate în apa clocotită timp de câteva secunde.
CUM SE PĂSTREAZĂ ȘI SE ÎNGHEAȚĂ PÂINEA DE PIERSICI
Această pâine de piersici va fi întotdeauna cea mai bună în ziua în care este făcută. Vă veți bucura de o crustă foarte ușoară pe partea de sus, un contrast frumos cu toată tandrețea care se întâmplă în interior. Dar dacă nu servim asta oaspeților, de obicei avem niște pâine de piersici rămasă.

Pentru a savura această pâine de piersici într-o zi sau două, o așez pe un platou și o acopăr cu folie. Sau îl pun în frigider, într-un recipient acoperit.

Această pâine îngheață perfect. Lăsați-l să se răcească complet, apoi înfășurați bine într-un strat de folie de plastic. Puneți pâinea învelită într-o pungă sau un recipient sigur pentru congelator timp de până la 3 luni. Lăsați să se dezghețe la frigider sau pe tejghea înainte de a vă bucura.

MAI MULTE REȚETE PROASPETE DE PIERSICI
Când vine vorba de rețete care necesită piersici proaspete, sunt fericit să spun că mai am câteva de împărtășit cu tine!

Tortul de cafea Peach Streusel într-o tigaie este excelent pentru un brunch de vară.
Almond Peach Squares-familia mea iubește desert distractiv!
Placinta de piersici a mamei este unul dintre cele mai bune deserturi de piersici. Și nimeni nu face o plăcintă proaspătă de piersici ca mama mea, este plăcinta mea preferată din lume!!