LIMONADĂ DE CĂPȘUNI

O BĂUTURĂ RĂCORITOARE DE VARĂ
Această limonadă răcoritoare de căpșuni de casă este un sipper preferat de vară la casa noastră.

De fapt, aroma este atât de incredibilă încât mi se pare greu să sorb această băutură. De obicei sfârșesc prin a-mi înghiți prima jumătate de pahar. E atât de bun!! Apoi îmi umplu repede paharul înapoi și o iau de la capăt, cum ar fi. # adevăr

Făcută cu tartă, suc de lămâie proaspăt stors și cele mai dulci căpșuni de vară, această limonadă este fericirea verii. Lumină și răcoritoare cu apă spumantă, veți dori un ulcior în frigider toată vara!

Este tradiția noastră anuală de a culege căpșuni la un u-pick local în fiecare vară. Și când avem fructe de pădure proaspăt culese, puteți paria că facem această rețetă de limonadă de casă. Aceste fructe de padure topite in gura fac o limonada de capsuni de top, care este absolut irezistibila!

Alte lucruri ne place să facem cu toate aceste căpșuni? Servim această salată de căpșuni aproape în fiecare săptămână, toată vara. Placinta cu branza cu crema de capsuni a matusii mele Patsy a fost preferata inca din copilarie. Și toată lumea cere întotdeauna rețeta pentru această salată de fructe Mojito cu căpșuni proaspete, pepene verde și afine!

CE VEȚI AVEA NEVOIE
Această băutură simplă, răcoritoare de vară este făcută doar cu apă plus alte 4 ingrediente! Iată ce veți avea nevoie pentru a face limonadă de căpșuni de casă:

Apă
Zahăr – cantitatea potrivită de zahăr face ca această limonadă să fie combinația perfectă de dulce și tartă.
Lemon-această rețetă folosește atât suc proaspăt de lămâie, cât și coajă de lămâie, ceea ce dă un pumn suplimentar de aromă de lămâie strălucitoare.
Căpșuni-veți dori să hull și înjumătăți căpșunile proaspete înainte de a le purifica.
Apă spumantă – puteți utiliza, de asemenea, sifon de club sau orice sodă carbogazoasă aromată, cum ar fi sodă de lămâie-lime sau căpșuni.
Garnituri opționale – îmi place să adaug pene de lămâie și căpșuni întregi pentru o notă finală înainte de servire. Menta proaspătă este, de asemenea, frumos!
CUM SA FACI LIMONADA DE CAPSUNI DE CASA
Limonada de casă este foarte simplă de făcut-trebuie doar să știți că va trebui să lăsați timp pentru ca băutura să se răcească înainte de servire.

Faceți baza de apă cu lămâie și zahăr. Se fierbe apa și zahărul, apoi se reduce căldura la foc mic până când zahărul se dizolvă. Adăugați sucul de lămâie și coaja. Se amestecă și se îndepărtează de la căldură. Odată ce este rece, strecurați-vă într-un ulcior curat.
Adăugați căpșunile. Puree căpșunile și adăugați-le la sucul de lămâie. Se amestecă pentru a combina și apoi se lasă băutura să se răcească.
Servește. Înainte de servire, adăugați apa spumantă și amestecați bine. Se toarnă în pahare peste gheață și se garnisește după dorință.
VARIAȚII ȘI SFATURI PENTRU SUCCES
Facem ca această limonadă să bea mult în timpul verii și am venit cu câteva sfaturi și modalități diferite de ao schimba:

Utilizați sifon aromat. În timp ce apa spumantă este ceea ce folosim cel mai mult, ne place, de asemenea, să o schimbăm cu sucuri aromate cu bule. Este distractiv să dați o mică răsucire acestei limonade folosind sodă de lămâie sau de căpșuni.
Controlează dulceața. Puteți ajusta cât de dulce este această limonadă de căpșuni ajustând cantitatea de zahăr utilizată. Dacă vă place limonada tartă, utilizați puțin mai puțin. Dacă vă place foarte dulce, adăugați ceva mai mult. Rețineți că soda aromată va adăuga, de asemenea, mai multă dulceață, așa că, dacă utilizați, ați putea dori să adăugați puțin mai puțin zahăr.
Așteptați să adăugați apa spumantă. Apa spumantă (sau sifon) trebuie adăugată chiar înainte de servire. Dacă nu veți bea rapid întregul ulcior, îl puteți adăuga direct la ochelarii individuali în loc de ulcior. În caz contrar, dacă este lăsat să stea prea mult, carbonatarea se va pierde.
Adăugați menta. Grădina noastră de plante medicinale este întotdeauna plină de mentă proaspătă în timpul verii, așa că încerc să o încorporez ori de câte ori pot. Este minunat în această limonadă de căpșuni-folosiți doar o lingură pentru a zdrobi câteva frunze de menta în fiecare pahar!
Fă-o beată. Când sunt după o băutură de vară numai pentru adulți, voi biciui adesea un gin de căpșuni și tonic. Dar când am această limonadă de căpșuni la îndemână, pot adăuga cu ușurință niște vodcă la ochelari pentru o limonadă beată. Deci, aceasta este o băutură excelentă pentru a servi tuturor, cu sau fără alcool!
SUGESTII DE SERVIRE
Limonada de căpșuni este servită cel mai bine la rece, peste gheață. Poate fi super casual sau fantezist. Pentru o atingere extra destul, servi această băutură în pahare de vin sau șampanie – cât de minunat pentru un duș mireasa, receptie de nunta, sau alte adunare specială!

De obicei, adaug o pană de lămâie la marginea paharului și câteva căpșuni suplimentare la băutură. Menta este, de asemenea, o atingere plăcută care adaugă un pic de aromă răcoritoare și o culoare mai proaspătă.

POT SĂ AVANSEZ?
Da, absolut! De fapt, trebuie să faceți această limonadă în avans, deoarece trebuie să se răcească complet înainte de a fi servită. Puteți face acest lucru dimineața pentru după-amiaza sau chiar cu o zi înainte.

Singurul lucru de remarcat este că nu trebuie să adăugați apă spumantă sau sifon până când nu sunteți gata să serviți acest lucru, sau va avea un gust plat. Da la bule!