GIN DE CĂPȘUNI ȘI TONIC

GIN DE CĂPȘUNI ȘI TONIC PENTRU VARĂ!
Chiar acum.

Acesta este momentul anului pentru a vă bucura de un gin de căpșuni și Tonic!

Patch-urile noastre locale de căpșuni tocmai au dat în viteză, iar fructele de pădure sunt frumoase. Sunt o perfecțiune absolută, cu cea mai dulce aromă și textura delicioasă.

Și fac cel mai incredibil cocktail de gin de căpșuni. Nu vrei, te rog, să vii cu mine la un pahar de sărbătoare pentru summer?!

În fiecare an, cam acum, facem o excursie la unul dintre patch-urile locale de căpșuni. De obicei alternăm între acesta și acesta.

Îmi place să ajung acolo dimineața devreme, înainte de a se aglomera și soarele devine ridicat și fierbinte. Este pur și simplu o experiență mai plină de bucurie pentru mine.

De asemenea. Uneori, dacă așteptați până mai târziu în timpul zilei (chiar mai târziu dimineața), patch-urile sunt alese. Și asta nu este deloc distractiv; pentru a planifica o excursie, doar pentru a merge acasă cu mâinile goale.

Fetele noastre nu sunt niciodată înnebunite de culesul căpșunilor. Dar ei știu cât de minunate sunt acele căpșuni, culese chiar de pe câmp, calde de soarele de dimineață. Așa că își fac mama fericită și merg împreună.

Fetele știu, de asemenea, că le voi cumpăra o gogoașă de căpșuni praf cu zahăr pudră la casă dacă merg cu mine. Bonus mare de timp. Aceste gogoși fragede, tocmai coapte de căpșuni sunt atât de distractive!

Aveți nevoie de inspirație pentru rețete de căpșuni? Ce zici de acest puf cremos de căpșuni cu sos proaspăt de căpșuni. Sau Bare De Crumb De Rubarbă De Căpșuni. Sau Crisp De Rubarbă De Căpșuni. Și toată lumea adoră plăcinta cu căpșuni a mătușii mele Patsy. Aș putea merge pe și de pe!

GIN DE CĂPȘUNI ȘI TONIC
Pentru această răsucire distractivă pe ginul clasic și tonic, încep cu un sirop de căpșuni de casă. Pur și simplu gătesc căpșuni cu zahăr, apă și o stoarcere de suc de lămâie. Acest lucru mă lasă cu un amestec frumos, care se păstrează bine în frigider timp de câteva săptămâni.

Siropul de căpșuni funcționează la fel de bine pentru băuturile alcoolice și nealcoolice…nu-mi place să las pe nimeni afară. Amestecați amestecul în cocktailuri, limonadă sau sifon. Toată lumea merită să se complacă în căpșunile frumoase ale sezonului!

Pe lângă siropul de căpșuni, există și gin și apă tonică. Desigur.

Și apoi pentru a termina, este vorba despre ginul de căpșuni și garnitura tonică. O căpșună roșie rubinie sau două, o pană de var proaspăt și o crenguță de cimbru proaspăt.

Frumos, frumos, frumos!

Ca acest cocktail de gin de căpșuni? Salvați-l pe Pinterest!

Ingrediente
1 până la 2 T. piure de căpșuni proaspete
2 oz. sirop de căpșuni proaspăt, refrigerat
2 oz. gin, refrigerat
2 oz. apă tonică, refrigerată
1 pană de var
1 căpșună, înjumătățită
1 crenguță de cimbru proaspăt
Instrucțiuni
pentru ginul de căpșuni și tonic: umpleți un pahar de 12 uncii pe jumătate plin cu gheață.
Adăugați piure de căpșuni (pur și simplu amestecați câteva căpșuni cu o furculiță până când aveți un amestec foarte slab), sirop de căpșuni, gin și apă tonică. Apoi strângeți o pană de var peste partea de sus.
Dați o agitare blândă pentru a combina. Gustați testul, adăugând mai mult sirop de căpșuni, dacă doriți. Adăugați pană de var la cocktail, împreună cu jumătățile de căpșuni și cimbru. Bucurați-vă!
Note
pentru siropul de căpșuni: într-o cratiță medie la foc mediu-mare, combinați 2 kilograme de căpșuni dulci (tulpini îndepărtate, înjumătățite), 2 căni de apă și 1 cană de zahăr. Aduceți la fierbere. Întoarceți puțin căldura și lăsați să gătească timp de 10 până la 15 minute sau până când căpșunile sunt de culoare moale și roz deschis. Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească. Puneți o strecurătoare cu plasă fină căptușită cu un strat dublu de cheesecloth peste un bol. Turnați amestecul de căpșuni prin cheesecloth, permițând sucurilor să se scurgă în vasul de dedesubt. Adunați părțile laterale ale cheesecloth și apăsați ușor pe cheesecloth pentru a stoarce tot siropul delicios de căpșuni. Aruncați amestecul de cheesecloth. Se amestecă 1 lingură de suc proaspăt de lămâie în sirop de căpșuni. Se pune în recipient acoperit și se păstrează în frigider. Păstrează bine câteva săptămâni. Se amestecă în cocktail-uri, limonadă și sifon de club.

Notă: cantitatea de sirop de căpșuni pe care o veți folosi va depinde de dulceața căpșunilor dvs. și de preferința personală pentru dulceață.