COCKTAIL PALOMA

COCKTAIL RĂCORITOR DE PALOMA
Îmi place o margarita bună. Dacă ați atârnat în jurul meu în persoană sau aici pe blog pentru o vreme, este destul de evident. Uită-te la cocktail-urile de aici și vei vedea ce vreau să spun. Sunt cu siguranță un fan al tequila și var proaspăt!

Dar știi despre Paloma? Este similar cu o margarita, dar această băutură dă rolul principal sucului proaspăt de grapefruit.

Cocktail-ul Paloma este super răcoritor, cu grapefruit proaspăt și sucuri de lime, tequila și apă spumantă. Serviți-l peste gheață într-un pahar cu ramă de sare și aveți un cocktail minunat de tequila care vă stinge setea!

CE ESTE UN PALOMA?
Paloma este o băutură preferată în Mexic … pentru că toată tequila, nu?!

Mulți oameni cred că paloma înseamnă „grapefruit” în spaniolă, dar acest lucru nu este corect. Paloma este cuvântul spaniol pentru „porumbel”.

În forma sa cea mai tradițională, o băutură paloma este făcută din doar două ingrediente – tequila și sifon de grapefruit (cum ar fi Squirt). Dar îmi place foarte mult să folosesc sucuri proaspete de grapefruit și lime, așa că voi împărtăși cum îmi fac paloma preferată acasă.

INGREDIENTE-CE ESTE ÎNTR-UN PALOMA
După ce m-am bucurat de o săptămână în Mexic acum câțiva ani, cu palomas lângă piscină…Ei bine, știam că trebuie să recreez acea băutură acasă. Un funcționar de la un magazin local de vinuri MN mi-a împărtășit cum face palomas. El a spus,

Așa mi-am făcut palomas-ul de atunci!

Iată ce veți avea nevoie:

blanco tequila-acest sipper răcoritor merită o tequila ușoară și curată. O tequila blanco (sau argint) de bună calitate este perfectă.
suc de grapefruit proaspăt-folosiți numai proaspăt stors, vă rog! Într-un vârf, căutați suc de grapefruit 100% „nu din concentrat”, de obicei în secțiunea de sucuri refrigerate a magazinului alimentar.
suc de lămâie proaspăt – din nou, fără concentrate. Sucul proaspăt stors vă va oferi cea mai bună băutură tartă!
apă spumantă – Îmi place apa minerală spumantă Topo Chico, dar ai putea folosi orice apă spumantă simplă.
sirop simplu-adăugați cât mai puțin sau cât doriți, pentru a echilibra tartitatea grapefruitului și a varului.
pană de var și sare grosieră-pentru rimming sticla. Și apoi aruncați pană de var pentru garnitură chiar înainte de servire!
gheață – când beau acest cocktail simplu, vreau să fie rece!!
CUM SA FACI UN PALOMA
Acesta este un cocktail foarte ușor de făcut acasă. Este un sipper perfect pentru o seară fierbinte de vară în curtea din spate cu prietenii.

Iată cum am face:

Sare marginea unui pahar. (Derulați în jos pentru a vedea cum se face acest lucru.)
Adăugați tequila, sucul de grapefruit, sucul de lămâie, apa spumantă și siropul simplu.
Umpleți restul paharului cu gheață și dați băuturii o agitare rapidă.
Garnisiți cu o pană de var.
Bucurați-vă!
CUM SE FACE O JANTĂ SĂRATĂ
Este foarte ușor să faci acele jante sărate cu aspect fantezist și au un gust minunat cu palomas și margaritas!

Pur și simplu rulați partea tăiată a unei pene de var în jurul marginii paharului. Apoi scufundați janta umedă în sarea de curs, drept în jos și apoi drept înapoi în sus. Nu răsuciți paharul în sare sau riscați să pierdeți unele dintre granulele care sunt deja atașate.

Pentru sare, folosiți sare kosher sau orice sare margarita de specialitate. Am această sare margarita ieftină, în propriul vas de scufundare cu capac etanșabil și funcționează excelent. Și mi sa dat acest bar de bambus rimmer (în fotografia de mai sus) ca un cadou, care este foarte minunat atunci când se distrează.

CARE ESTE CEA MAI BUNĂ TEQUILA PENTRU COCKTAIL-URILE PALOMA?
Luați o tequila blanco (sau „argint”) de bună calitate pentru cele mai bune palomas. Acest tip nu este îmbătrânit și va da cocktail-ului dvs. o aromă curată și proaspătă.

În ceea ce privește mărcile specifice, Patrón Silver este plăcerea mulțimii. Îmi place să păstrez o sticlă la îndemână, dar este pe partea mai scumpă. O opțiune mai puțin costisitoare, cu o etichetă rece de boot, este Espolòn Blanco. Îmi place și Don Diego Santa. 1800 Tequila Silver este un alt pariu sigur și sigur.

SFATURI PENTRU CEL MAI BUN PALOMA
Există multe modalități prin care puteți ajusta acest cocktail, așa că vă potrivește perfect!

Tequila: pentru o aromă mai profundă de tequila, încercați o tequila îmbătrânită.

Suc de Grapefruit: dacă vă place foarte mult acest citrus și doriți să-l gustați foarte mult, atunci adăugați mai mult.

Suc de lămâie: pentru a adăuga o aromă mai strălucitoare, tartă, strecurați niște var suplimentar. Asta sunt eu, de fiecare dată, pentru fiecare paloma sau margarita. Îmi place var!

Apă spumantă: adăugați mai mult la băutura dvs. dacă vă place puțin bule suplimentare sau pur și simplu faceți un cocktail mai mare și mai diluat.

Sirop simplu: adăugați mai mult dacă vă place mai multă dulceață, mai puțin dacă vă plac lucrurile tartă. De asemenea, puteți schimba siropul simplu pentru nectar de agave sau un pic de miere.

Jantă sărată: desigur, o jantă sărată este opțională-băutura va fi în continuare bună fără ea. Dacă sarea nu vă aduce bucurie, săriți-o!