BRIOȘE DE CĂPȘUNI CU GLAZURĂ DE VAR

BRIOȘE UȘOARE DE CASĂ
Nu există nimic, absolut nimic, cum ar fi dulceața delicată a unei căpșuni proaspete.

Și când boabele sunt coapte și abundente, și alegem o cutie cu vârf la u-pick-ul nostru local? Puteți paria că găsesc orice modalitate posibilă de a le bucura direct din cutie și, de asemenea, să le păstrez pentru mai târziu. Aceste brioșe proaspete de căpșuni cu glazură de var sunt o modalitate frumoasă de a savura micul dejun sau brunch-ul sau un simplu desert de vară. Veți iubi această delicatesă de vară coaptă!

Brioșele se coace parfumate și fragede și sunt împânzite cu bucăți delicioase de căpșuni proaspete. Și odată ce brioșele s-au răcit din cuptor, o glazură proaspătă de var este stropită peste vârfuri, dând o răsucire dulce și zingy. Este un contrast ceresc.

CE VEȚI AVEA NEVOIE
Căpșunile proaspete și varul, plus câteva elemente de bază pentru cămară sunt tot ce ai nevoie pentru a face aceste brioșe!

PENTRU BRIOȘE:
Ou – pentru adăugarea structurii, culorii și aromei la brioșe.
Lapte-orice lapte de lapte va funcționa.
Uleiul vegetal – uleiul de Canola sau similar poate fi, de asemenea, înlocuit. Evitați uleiurile precum uleiul de măsline care au o aromă puternică.
Făină-folosiți făină obișnuită pentru toate scopurile.
Zahăr-zahăr granulat adaugă dulceață.
Praf de copt-ajută brioșele să crească.
Sare – doar puțin.
Scorțișoară-adaugă un indiciu de aromă caldă.
Căpșuni – tăiați aproximativ căpșunile proaspete în bucăți mici și înghețați scurt.
PENTRU GLAZURA DE VAR:
Zahăr pudră-dulceața echilibrează perfect fermoarul varului.
Lime – sucul de lămâie și coaja sunt folosite pentru aroma de citrice îndrăznețe în fiecare mușcătură!
CUM SA FACI BRIOSE DE CAPSUNI CU GLAZURA DE VAR
Aceste brioșe de casă sunt ușor de făcut. Cea mai grea parte îi așteaptă să se răcească, astfel încât să le puteți glazura!

Se amestecă ingredientele umede. Amestecați oul, laptele și uleiul într-un bol mic.
Împingeți ingredientele uscate. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, sarea și scorțișoara.
Adăugați căpșuni și combinați. Îndoiți ușor căpșunile congelate în ingredientele uscate. Apoi adăugați ingredientele umede și pliați din nou, având grijă să nu amestecați peste.
CĂPȘUNI DE CĂPȘUNI: SFATURI PENTRU SUCCES
Când faceți aceste brioșe, iată câteva sfaturi de care veți dori să țineți cont:

Înghețați căpșunile. Pentru a evita să aveți aluat de brioșă roz, ajută la înghețarea căpșunilor tocate pe o farfurie mică într-un singur strat în congelator. Faceți acest lucru imediat, înainte de a pregăti restul rețetei. Durează doar 20 până la 30 de minute pentru a consolida fructele de pădure atunci când sunt tocate mici.
Aveți grijă să nu se amestecă peste. După ce adăugați ingredientele umede în aluat, asigurați-vă că nu amestecați prea mult. Acest lucru va ajuta la prevenirea roz aluat și să păstreze briose frumos și moale, de asemenea.
Răciți brioșele înainte de geam. Dacă brioșele sunt calde atunci când adăugați glazura, glazura se va înmuia în brioșe, mai degrabă decât să creeze un aspect mai glazurat.
SUGESTII DE SERVIRE
Nu e nimic destul ca o brioșă proaspăt coaptă! Și sunt întotdeauna cele mai bune atunci când se bucură într-o zi sau două. Vor fi fragede și umede și absolut dependente.

Glazura de var face ca aceste brioșe să fie complete pe cont propriu, dar nu ezitați să le tăiați în jumătate și să adăugați puțin unt, dacă doriți. Și pentru o aromă și mai proaspătă de căpșuni, adăugați niște gem de congelator ușor de făcut.

Aceste brioșe fac un plus excelent la orice mic dejun, brunch sau desert simplu de vară!

CUM SE PĂSTREAZĂ RESTURILE
Depozitați brioșele de căpșuni rămase într-un recipient etanș pe tejghea. Dacă este cald și umed, le puteți păstra și în frigider. Brioșele rămase vor fi cele mai bune atunci când sunt consumate în 3 până la 4 zile.

POT ÎNGHEȚA BRIOȘELE DE CASĂ?
Da, puteți îngheța absolut aceste brioșe de căpșuni! Lăsați glazura să se fixeze, apoi înghețați într-un singur strat într-un recipient etanș.

Dezghețați complet înainte de a vă bucura. Dacă doriți să încălziți unul, introduceți-l în cuptorul cu microunde pentru câteva secunde și sunteți bine să mergeți. Doar știți că glazura se va „topi” în brioșă atunci când este încălzită.