BATOANE DE GRANOLA CHEWY CU MIGDALE ȘI AFINE SĂLBATICE

UȘOR DE CASĂ GRANOLA BARURI
Când am făcut granola de casă pentru prima dată, a fost un schimbător total de jocuri pentru mine. Coapte la cuptor până când sunt crocante și parfumate, nu mi-a venit să cred cât de bine era aroma și textura și cât de ușor puteam manipula ingredientele pe care le-am pus în ea. Acum suntem rareori fără un recipient de granola de casă în dulapul nostru.

Așadar, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că m-am mutat rapid la a-mi face propriile baruri de granola de casă. Pentru că în casa noastră, este întotdeauna un moment bun pentru un bar granola!

Pentru micul dejun în mișcare, ca tratament pentru cutia de prânz, gustare după școală sau pick-me-up post-antrenament, aceste baruri granola Chewy cu migdale și afine au devenit un favorit al familiei. Sunt groase și mestecate și umplute cu fructe uscate și nuci. Încărcate cu aromă, textură și proteine, ele sunt profund satisfăcătoare, indiferent când vă bucurați de ele!

Fetele noastre înnebunesc pentru orice aromat cu migdale. Așadar, nu numai că am inclus migdale feliate în aceste bare de granola, dar am adăugat și o notă de extract de migdale pure. Aroma este subtil, dar doar suficient pentru a seta cârlig pentru fiicele noastre.

Suntem, de asemenea, mari fani ai afinelor sălbatice uscate, un alt jucător important în această rețetă. De obicei iau o pungă sau două pe rulajele comerciantului nostru Joe. De asemenea, puteți înlocui cu ușurință alte fructe uscate la alegere.

CE VEȚI AVEA NEVOIE
Aceste bare granola sunt ambalate cu aroma si textura. Iată ce veți avea nevoie!

Ovăz laminat rapid – Asigurați-vă că utilizați ovăz rapid pentru cea mai bună textură.
Făină de ovăz – puteți face cu ușurință acest lucru prin amestecarea ovăzului laminat rapid într-o pulbere fină.
Zahăr
Zahăr brun
Scorțișoară-un vârf de aromă caldă.
Sare-un pic de sare joacă bine cu restul aromelor.
Afine uscate sălbatice-Cumpăr a mea la Trader Joe.
Migdale feliate prăjite-nucile prăjite adaugă întotdeauna un plus de aromă și textură.
Nuca de cocos neindulcita – din nou, un alt strat de textura si aroma.
Unt topit – untul topit este lichidul care înmoaie și ține totul împreună.
Unt de arahide-adaugă proteine, aromă și textură cremoasă.
Miere-adaugă o dulceață naturală și ajută totul să rămână.
Sirop de porumb ușor – doar o cantitate mică, pentru stick-ul adăugat.
Apă – puțin lichid pentru a ajuta la amestecarea barelor.
Extract de migdale Pure-adaugă mai multă aromă de migdale la fiecare mușcătură!
CUM SE PREPARĂ BATOANE DE GRANOLA CHEWY CU MIGDALE ȘI AFINE SĂLBATICE
Aceste bare de granola masticabile de casă sunt simple de făcut, cu un timp minim de mână. Cea mai grea parte îi așteaptă să se răcească suficient pentru a tăia!

Prep. Preîncălziți cuptorul la 350 ° F și aliniați tava de copt cu hârtie pergament, lăsând o consolă. Spray cu spray antiaderent.
Combinați ingredientele. Combinați toate ingredientele uscate într-un bol mare. Într-un castron mic, amestecați împreună ingredientele umede. Combinați cele două, până când amestecul este acoperit uniform și fărâmițat. Răspândiți în tigaie, într-un strat uniform.
Coace. Coaceți timp de 25-30 de minute sau până când barele sunt rumenite în jurul marginilor. Centrul va fi moale, dar se va seta odată ce barele se răcesc.
Mișto. Răciți barele din tigaie pe un suport de răcire, apoi după 30 de minute scoateți din tigaie trăgând pe hârtia pergament. Se lasă să se răcească până se răcește complet și se fixează.
Tăiați și bucurați-vă. Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia barele în pătrate. Bucurați-vă! Dacă nu mâncați imediat, depozitați la frigider într-un recipient etanș.
SFATURI PENTRU SUCCES
Asigurați-vă că marginile sunt maro. Cel mai bun mod de a spune când sunt terminate barele de granola este atunci când marginile s-au rumenit. Centrul va avea o culoare mai deschisă și mai moale, dar se va întări pe măsură ce se răcește.
Tăiați într-o mișcare de tăiere. Pentru o tăietură curată pe margini, utilizați o mișcare ușor de tăiat pentru a tăia crusta superioară a barelor, aplicând doar o presiune ușoară.
Lăsați barele să se răcească înainte de tăiere. Pentru linii clare și curate, asigurați-vă că lăsați barele să se răcească complet înainte de tăiere.
SUGESTII DE SERVIRE
Uneori nu pot rezista tăierii în aceste bare în timp ce sunt încă calde și lipicioase, încă nu s-au răcit până la capăt. Nu te simți rău dacă te nerăbdător, de asemenea!

Pentru cele mai curate margini de pe bare, tăiați întreaga tigaie în bare individuale după ce s-au răcit. De multe ori am pus deoparte jumătate din bare pentru ca familia noastră să le consume în următoarele zile, depozitându-le într-un recipient etanș pe tejghea sau în frigider. Și apoi am îngheța restul dintre ele, pentru a scoate la o dată ulterioară.

CUM SE PĂSTREAZĂ
Pentru a păstra barele granola masticabile, așezați-le într-un recipient etanș cu pergament sau hârtie de ceară între ele. Le puteți lăsa la temperatura camerei până la câteva zile, dar îmi place să le pun și la frigider. Apoi i-am lăsat să ajungă la temperatura camerei câteva minute înainte de a mânca.

Orice suplimente care nu vor fi consumate în câteva zile trebuie păstrate la congelator.