ANANAS JALAPENO МАРГАРИТА

NU POT REZISTA UNUI ANANAS JALAPEÑO MARGARITA
În timp ce aș putea spune la fel de bine că nu pot rezista niciunei margarita, acest ananas Jalapeño Margarita este cu siguranță unul special. Întotdeauna gravitez spre o margarita picantă pe orice meniu de cocktail – și m-am bucurat recent de o versiune de ananas jalapeño într-o vizită la Paradisul Margarita din interiorul pieței publice Din Milwaukee. A fost fantastic!

Un riff pe o margarita clasică, acest cocktail superb de aur adaugă suc de ananas dulce și jalapeño picant. Este o combinație delicioasă de dulce, tartă și căldură cu acea aromă unică de tequila pe care iubitorii de margarita o adoră!

Ca Margarita? Asigurați-vă că pentru a verifica aceste lucruri, de asemenea!

Margarita Portocalie
Jalapeño Mezcal Margarita
Margarita De Prosecco
Limonadă Roz Margarita
Margarita De Rubarbă
CE VEȚI AVEA NEVOIE
Acest cocktail solicită comun bar cabinet ingrediente – o blanco tequila, triplu sec. Apoi ridica unele suc de ananas, plus o lămâie și ardei, și sunteți gata!

Iată exact ceea ce veți avea nevoie:

tequila – îmi place să folosesc o tequila blanco (numită și argint), pentru o aromă curată și proaspătă.
jalapeño – câteva felii subțiri este tot ce ai nevoie … cu excepția cazului în care îl vrei în plus picant – desigur-apoi adaugă cât vrei!
suc de ananas – folosiți suc de ananas proaspăt sau căutați suc de ananas 100% care nu este „din concentrat”.
lichior de portocale – numit și triplu sec. îmi place să folosesc marca Cointreau în această băutură.
suc de lămâie – vă rog! Utilizați numai suc de lămâie proaspăt stors. Acest lucru vă va oferi cele mai proaspete, margarita cel mai bun gust.
pană de var – îmi place să adaug o ultimă stoarcere de var înainte de servire, apoi să plop pană direct în băutură.
garnituri opționale – este întotdeauna distractiv să-ți dorești un cocktail. O pană proaspătă de ananas și o felie de jalapeno sunt minunate pentru această băutură!
CUM SA FACI O MARGARITA DE ANANAS PICANT
Este ușor să faci Margarita acasă. Luați un jalapeño și să – l facem picant!

Să începem cu începutul. Vrei o margine de sare condimentată pe sticlă? Dacă da, amestecați împreună niște sare kosher și pulberea preferată de chili. Apoi rulați partea tăiată a unei pene proaspete de var în jurul jantei de sticlă și înmuiați paharul cu susul în jos în amestecul de sare. O altă alternativă excelentă este să înmuiați janta în Tajin sau o combinație de sare Tajin și kosher – îmi place aroma de var zingy în condimentele Tajin!

Vă recomand foarte mult o margine de sare condimentată, apropo. Nu numai că este drăguț, dar adaugă și o textură distractivă și un alt strat de aromă!

Și acum pentru a face margarita!

Muddle tequila & jalapeño într-un agitator de cocktail cu un muddler sau mânerul unei linguri de lemn.
Adăugați suc de ananas, lichior de portocale și suc de lămâie în agitatorul de cocktailuri, urmat de o mână de cuburi de gheață. Închideți bine agitatorul.
Se agită puternic timp de 30 de secunde, până se răcește bine.
Se strecoară margarita în paharul pregătit și se adaugă gheață cubată sau zdrobită pentru a umple sticla.
Finalizați prin stoarcerea unei pene proaspete de var peste partea de sus și apoi adăugați-o la băutură. Adăugați garnituri suplimentare dintr-o pană de ananas și felii jalapeño, dacă doriți.
CUM SA FACI UN ULCIOR DE MARGARITA
Cel mai adesea, când fac o margarita, fac mai multe Margarita. Este un fel de cocktail festiv și îmi place să amestec băuturi frumoase pe care să le dau prietenilor mei!

Cardul de rețetă este scris pentru o singură băutură, dar am inclus și cantități și instrucțiuni pentru a face un ulcior de Margarita. Doar uita-te la partea de jos a cardului reteta.

În esență, a face un ulcior de margarita este același lucru cu a face un singur pahar, doar în formă mai mare. Așadar, în loc să încurcați feliile de tequila și jalapeño împreună într-un agitator de cocktailuri, le veți încurca într-un ulcior. Apoi adăugați sucul de ananas rămas, lichiorul de portocale și sucul de lămâie în ulcior. Puneți ulciorul în frigider pentru a se răci până la 3 ore.

Când sunteți gata să serviți Margarita de ananas jalapeño, măsurați amestecul de margarita din ulcior și agitați băuturile individuale cu gheață într-un agitator de cocktail (la fel ca instrucțiunile pentru rețeta unică). Sau puteți amesteca pur și simplu amestecul margarita cu gheață în pahare individuale de cocktail.

Scopul agitării și amestecării cu gheață este de a obține băutura foarte răcită și, de asemenea, puțin diluată. Metoda agitatorului de cocktail este preferată, dar agitarea funcționează într – un vârf-trebuie doar să știți că metoda de agitare vă va oferi o băutură puțin mai puternică.

SFATURI PENTRU CEL MAI BUN ANANAS JALAPEÑO MARGARITA
Doar câteva sfaturi rapide pentru tine, pentru a asigura cea mai bună experiență margarita!

Utilizați suc proaspăt de ananas 100%. Asta înseamnă suc de ananas proaspăt pe care l-ai stors sau cumpărat. Sau un recipient etichetat „nu din concentrat” – care poate fi găsit atât în secțiunea de suc refrigerat, cât și în secțiunea obișnuită de suc din magazin.
Doar limes proaspăt va face. Nu sunt permise concentrate de suc de lămâie în Margarita mea!
Utilizați numai tequila de bună calitate. Este adevărat – cu cât ingredientele sunt mai bune, cu atât rezultatul este mai bun. Căutați etichete care spun „100% agave”. Aceasta înseamnă că tequila este distilată numai din plante de agave albastre mexicane, cu absolut nimic altceva adăugat.
Se agită că agitator cocktail! Și agitați-l puternic timp de 30 de secunde. Nu mai puțin! Acest lucru oferă băuturii o explozie de răceală ultra și o diluează la puterea perfectă.
Includeți o jantă de sare condimentată pe sticlă. Este un alt pas, știu, dar este unul ușor care adaugă aromă și fler!
Adăugați garnituri distractive. „Este atât de estetic!”Sau așa le place fetelor noastre adolescente să spună. Cu alte cuvinte, garniturile adaugă recurs vizual. 🙂
Variații
De obicei sunt deschis să schimb o rețetă. Iată câteva variante care îmi plac pentru acest cocktail:

Includeți un alt suc de fructe proaspete împreună cu sucul de ananas. Un pic de mango, portocale sau suc de căpșuni ar fi minunat.
Modificați cantitatea de căldură. Acest lucru este foarte ușor de făcut. Dacă doriți mai multă căldură, adăugați mai multe felii de jalapeño și amestecați-le mai mult timp. Cu cât zdrobiți mai mult jalapeño, cu atât mai mult își va infuza spiciness-ul în tequila.
Grătați niște ananas și jalapeño. Dă-i Margaritei tale o aromă fumoasă, amestecând niște ananas la grătar și jalapeño cu tequila.
Adăugați și mai multă aromă fumoasă înlocuind toate sau o parte din tequila blanco cu mezcal. (Ați încercat Jalapeño Mezcal Margarita?!)
Folosiți o tequila în vârstă de butoi (o tequila de culoare aurie care a îmbătrânit mai mult, cum ar fi añejo sau reposado). Acest lucru va adăuga o aromă caldă, toasty cu note de caramel, unt, vanilie și condimente.
Adăugați cilantro. Apoi amestecați-l puțin, pentru a elibera o aromă și un miros ușor pe bază de plante.
Alegeri RIM sărate. Văd câteva opțiuni pentru asta. Sugestiile mele de top ar fi:
jantă de sare simplă-janta clasică de sticlă margarita, folosind sare grosieră
sare condimentată-ca cea pe care o includ în cartea mea de rețete – o combinație de sare grosieră și praf de chili
Tajin rim-un astfel de condiment distractiv, Tajin adaugă o culoare vibrantă și o tonă de aromă
sare Tajin RIM-amestecați sare grosieră și Tajin împreună, pentru un amestec care include o textură de sare puțin mai grosieră și puțin mai puțin Tajin zing!
CE SĂ SERVIȚI CU ACESTE MARGARITAS
Nu mă obosesc niciodată de mesele mexicane; familia noastră se bucură de ele în fiecare săptămână. Iată câteva sugestii pentru tine, mese care merg foarte bine cu margarita!

Carnitas-aromate, furculita-muscaturi de licitație pur Taco awesomeness!
Margarita creveți la grătar-una dintre mesele mele preferate de top!
Salata dorita Taco – întotdeauna o mulțime-pleaser.
Mole porc Tacos-un mod rapid și super ușor de a se bucura de aroma de Mole Mexican.
Tacos ușor de pește – cu mușcături dulci de ananas caramelizat și pește copt umed în pachete de folie
Somon de portocale Chipotle la grătar – atât de drăguț și atât de gustos!
Muschiulet de porc Chili Lime la gratar – o reteta aromata, usoara pentru nopti de saptamana sau distractie.